tisdag 13 maj 2014

Det börjar dra ihop sig...


Ja det kan man minst sagt säga, tiden bara springer iväg. Denna vecka kommer till största delen ägnas åt att försöka knyta ihop säcken och bearbeta den information som ska vara med i rapporten. Sedan så kommer vi antagligen få skala bort en del information men det är ju lättare att skala bort än att lägga till så det är nog en bra strategi.
Idag så har vi annars haft en telefonkonferens med ledningen på karolinska, en representant från thorax kliniken samt representanter ifrån CTMH. Det var ett avstämningsmöte där vi berättade lite om det koncept som vi håller på med och vad de kan förväntas få levererat till sig i slutet av projektet. Det bestämdes även att vi ska testa konceptet på thorax kliniken 3/6 samt att vi ska hålla en avslutande presentation på eftermiddagen 3/6. Det kommer då att finnas representanter från sjukhusledningen, thoraxkliniken, vårdhygien samt CTMH på plats.
Vi räknar med att ha en prototyp av systemet färdigt som vi kan testa och visa på kliniken den 3/6. Prototypen kommer enbart ta upp en del av systemet, vissa bakomliggande funktioner ligger utanför vårat kunskapsområde och tiden är inte tillräckligt lång för att vi ska kunna skaffa oss den kunskap som krävs för att lösa detta. Det gäller främst databasen som ska lagra information om användaren och sköta beräkningarna för poängsystemet.

//Rickard

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar